COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 5,99 per maand

Witte werkster voor € 12,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u een korting van € 16,50 bij inschrijving.

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 02-03-2015

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel, handig

Door uit Muiden op 24-02-2015

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede service en komt betrouwbaar over

Door uit Hedel op 17-02-2015

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Dewittewerkster.nl is zeer betrouwbaar. De procedures zijn helder en worden netjes nagekomen. De communicatie per e-mail en telefoon verloopt goed. De systemen achter de procedures werken zeer prettig. De voorwaarden zijn heel redelijk. Toen wij de leeftijdsgrens wilden aanpassen was dit geen probleem.

Door uit Enschede op 12-02-2015

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Opzich prima, maar zie het meer als een koppel site. Wat overings een prima invulling kan zijn, in de omstandigheden van ouder worden. Of als er even wat handjes thuis nodig zijn door omstandigheden.

Door uit Haaksbergen op 06-02-2015

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service.

Door uit Krommenie op 04-02-2015

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik begrijp niet wat u hier bedoeld. Bovendien kan ik nog geen beoordeling geven zolang Michèle nog niet gestart is.

Door uit Berkel en Rodenrijs op 03-02-2015

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Overzichtelijke en duidelijke website. Snelle reactie op aanvraag, gegevens van kandidaat werkster op zeer korte termijn ontvangen.

Door uit Losser op 02-02-2015

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vorig jaar hebben we hulp aangevraagd bij de Witte werkster, heel snel naar tevredenheid geholpen en nu weer omdat de dame die we hadden voor een halfjaar weggaat jammer genoeg. Hopen nog lang op hulp van deze organisatie gebruik te kunnen maken. Dikke duim

Door uit Utrecht op 02-02-2015

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

geen

Door uit Amsterdam op 18-01-2015

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel en correct en gebruikersvriendelijk

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij De Witte Werkster garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 235.198 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster