COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 9,99 per maand

Witte werkster voor € 12,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u iedere maand €2,- korting.

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Zevenaar op 22-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We wachten af, snel reactie nu kijken hoe de aangeboden hulp bevalt.

Door uit Enschede op 15-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er wordt wel gereageerd op mijn email en ook kreeg ik iedere keer een nieuwe kandidaat, al was het niet naar wens.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Woerden op 31-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zwaar teleurgesteld in het gebrek aan service. Alleen maar onbetrouwbare mensen via jullie gehad die hun afspraken keer op keer niet nakomen. Totale stilte van jullie zijde. Wij hebben inmiddels 6 maanden netjes op tijd betaald zonder dat er elke week weer gezeur is geweest betreft de afspraken die waren gemaakt met jullie kandidaten. Wij pakken de zorg zelf op zodat mijn dementerende vader eindelijk rust heeft of en wanneer er iemand komt schoonmaken. Bedankt voor helemaal niets!!!

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Huizen op 14-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik maak nog maar kort gebruik van uw diensten en het is voor mij nog niet goed in te schatten hoe ik dit moet beoordelen. Ik had gevraagd naar een hulp die goed Nederlands spreekt maar dat is helaas niet gelukt. We communiceren voornamelijk in het Engels. Mijn huidige werkster is vriendelijk en zij doet haar best. Ze werkt hard en ze komt op tijd.

Door uit Enschede op 13-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Nog te weinig ervaring om oordeel te vormen

Door uit Huizen op 05-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel een hulp gevonden

Door uit Horst op 05-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na dat de eerste keer niet soepel verlopen is hebben ze het keurig opgepakt.

Door uit Enschede op 28-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en effectief

Door uit Hilversum op 28-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

uitstekend

Door uit Haaksbergen op 14-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle actie

Door uit Klarenbeek op 13-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Gemakkelijke manier om een werkster te vinden

Door uit Dronten op 11-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Redelijk snel iemand gevonden en goede communicatie.

Door uit Enschede op 11-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

redelijk

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij De Witte Werkster garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 242.213 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster