Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 8,99 per maand

Witte werkster voor € 12,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u een korting van € 16,50 bij inschrijving.

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Haaksbergen op 11-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Aardige en rustige jongen. Hij gaat volgende week donderdag bij ons aan de slag, voor 2 uur per week. Net een kennismakingsgesprek gehad.

Door uit Leersum op 11-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Uw “hulp” is dik in orde, maar helaas niet al uw kandidaten. Heb destijds daarover al mijn ervaring verteld. Wil nog wel ff kwijt dat beide kandidaten die afzegden, dat onder hele vreemde omstandigheden hebben gedan.

Door uit Cuijk op 04-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Bij een telefonisch contact word je zeer vriendelijk te woord gestaan ,en het word ook goed toegelicht als er problemen zijn .

Door uit Enschede op 28-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima communicatie met De Witte Werkster, snel een hulp beschikbaar. Er werd rekening gehouden met mijn wensen en onze hulp doet haar werk prima :)

Door uit Hilversum op 27-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima service. Makkelijk online en goede werkster gevonden

Door uit Haaksbergen op 13-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goed en prima

Door uit Enschede op 30-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb een hele goede hulp gekregen!

Door uit Wierden op 29-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zonder akkoord van beide kanten wordt er al een rekening gestuurd! Lijkt mij dat je eerst zoekt naar een passend persoon alvorens er geld wordt gevraagd. Denk na bij de inschrijving want na inschrijven moet je al betalen!!

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Zonder acceptatie van de voorwaarden zoeken wij geen hulp voor u. U heeft dan ook een betaalde aanvraag ingediend via onze website. Hiermee bent u een jaarcontract aangegaan. Wij zijn voor u opzoek gegaan naar een hulp. Het is dan ook niet mogelijk om kosteloos af te zien van de aanvraag na dat wij al gegevens hebben geleverd van een potentiële kandidaat. Wij vinden het erg vervelend dat er onduidelijkheden zijn over zowel ons abonnement als de factuur. U kunt meer informatie hierover vinden op onze site.

Door uit Emmen op 29-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Helaas heb ik in 1 maand tijd 7 berichten gekregen over de gevonden witte werkster, maar geen van allen heeft mijn e-mail voor kennismakingsgesprek beantwoord. H. Peek uit Emmen

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u onze dienst als slecht heeft ervaren. Uiteraard doen wij ons best een goede kandidaat aan u voor te stellen die ook daadwerkelijk bij uw wensen past. Wij zien graag uw afwijzing tegemoet om een nieuwe kandidaat voor te stellen.

Door uit Bodegraven op 04-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na inschrijving snel iemand voor ins gevonden

Door uit Hilvarenbeek op 20-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ik kreeg de dag van mijn aanvraag al een witte werkster aangeboden, met wie ik een kennismakinggesprek hebt gehad. Het is een meisje van 17 jaar. Ze heeft al 1 morgen gewerkt en ik ben tevreden over haar.

Door uit Winterswijk op 19-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede service, maar een opmerking : als ik zeg dat de betaling plaats gaat vinden via een PGB hoop ik dat zoiets ergens opgeslagen wordt.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij staan geheel buiten de uitbetaling van het loon van de hulp. Of u dit dus zelf betaald of vanuit een PGB maakt voor onze dienst geen verschil.

Door uit Westervoort op 10-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snellereactie op mijn zoektocht naar een witte werkste ren met succes de eerste afspraak liep alles gesmeerd

Door uit Bilthoven op 08-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Niet meteen bij de eerste de klik maar je kunt vrijblijvend doorzoeken en dat werd een succes

Door uit Nijmegen op 02-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Julie is grondig en snel. Super om in huis te hebben!

Door uit Enschede op 29-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Super snel super

Door uit Velserbroek op 15-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Het is tot nu toe bagger. Je hoort niks van de opgegeven kandidaat en als je dan belt wordt je uitgekafferd. Je moet geduld hebben wordt dan medegedeeld. Ik betaal nog niks want er gebeurt gewoon nada.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Spijtig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Ik zie dat wij dit weekend van u een afwijzing hebben ontvangen en gisteren een nieuwe hulp hebben voorgesteld. Hopelijk is zij wel voor u bereikbaar. Wij zullen de afgewezen hulp aanspreken dat zij voor u eerder niet bereikbaar is geweest.

Door uit Breda op 12-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Kandidaten gehad die toch geen interesse hadden of afspraken niet nakwamen. Daarna kandidaten gehad die 18 waren, waarbij ‘5 jaar ervaring’ stond?? Beetje vreemd. Slechte ervaringen tot op heden, na een half jaar nog steeds geen hulp terwijl er in deze omgeving veel hulpen zijn (melding die kwam bij aanmelden), zeer teleurstellend. Hopelijk na versoepeling Corona maatregelen meer succes........

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Door de huidige situatie zijn er op dit moment echter wel minder hulpen die werkzaam zijn, waardoor het langer kan duren voor wij een nieuwe kandidaat kunnen voorstellen. Echter heeft u zelf opgegeven dat wij voorlopig niet voor u verder hoeven te zoeken.

Door uit Zwolle op 22-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte communicatie; geen matches na 6 maanden; heel bijzonder. Toch €50 opeisen, zonder hulp. 283.000 witte werksters in portfolio, bijzonder dat toch niemand reageert...

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Erg spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Op het moment dat wij een hulp aan u voorstellen n.a.v. uw aanvraag betaald u ons de eenmalige bemiddelingskosten. U krijgt hier vervolgens een jaar garantie voor terug. In dit jaar kunnen wij zonder extra kosten weer voor u verder zoeken. Wij hebben binnen enkele dagen een hulp aan u voorgesteld echter heeft het een aantal maanden geduurd voor u aangaf dat u deze gegevens nooit zou hebben ontvangen, echter waren deze ook zichtbaar in uw account en hebben wij meerdere malen gemaild om de status van de match. Wij moesten vervolgens voor u opzoek naar een nieuwe hulp. Een tweede kandidaat hebben wij nog niet kunnen vinden, echter wou u de aanvraag graag stoppen. De periode dat wij opzoek waren naar een tweede hulp was zeker geen zes maanden. Daarnaast is het geheel afhankelijk van uw wensen en eisen hoe snel wij een hulp voor u kunnen vinden en kan het in deze crisis wat langer duren voor een geschikte hulp beschikbaar is die aan al uw wensen en eisen kan voldoen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij De Witte Werkster garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 238.917 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster