Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld normaal € 50

Korting met LivioPlus € 16,50

Eenmalig € 33,50

En daarnaast het uurtarief van € 13,50

Nog geen lid? Klik voor meer info!
Livio adviseert: de Witte Werkster!

Gemiddelde Score 8.4

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 20-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel, adequaat, prettig

Door uit Gellicum op 18-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een week heeft u mij een contactpersoon doorgegeven, waarmee we aan de slag gaan. Het moet nog blijken natuurlijk of e.e.a. bevalt, maar heb er vertrouwen in.

Door uit Oegstgeest op 13-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerste match lijkt gelijk raak. Ze gaat morgen beginnen. De kennismaking was snel geregeld en het klikt goed.

Door uit Enschede op 12-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nadat in de simpele aanvraag had ingevuld, had ik binnen een half uur een match. Diegene kon de volgende dag langskomen voor kennismaking. Dit klikte gelijk en ze kon gelijk de volgende dag starten. Beter kan niet!

Door uit Haaksbergen op 01-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

vanaf november vorig jaar bezig met het vinden van een werkster via Witte Werkster. Nu de vierde match, hoop dat het nu goed gaat. de eerste bleef weg zonder mevrouw in te lichten, de tweede zag er op het laatste moment weer van af, de derde had uiteindelijk bezwaar tegen de belastingconstructie, ook op het laatst. de motivatie van sommigen is ver te zoeken en er wordt makkelijk weer afgezegd. Maar.. misschien hebben we deze keer geluk.. we wachten af.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Erg vervelend dat u nog geen geluk hebt gehad om met een hulp die voor langere tijd beschikbaar is. De hulpen die wij voorstellen geven elk aan beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en voor langere tijd. Daarnaast wijzen wij er op dat afspraken nakomen erg belangrijk is. Ik zie dat er inmiddels een nieuw contract loopt, hopelijk gaat deze hulp voor langere tijd naar volle tevredenheid bij u aan de slag.

Door uit Eibergen op 27-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super fijn dat het zo snel is geregeld.

Door uit Amsterdam op 09-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb al jaren een fijne jonge werkster via jullie, en de rekeningen en het verwerken ervan gaat goed en snel.

Door uit Utrecht op 07-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op zondag de aanvraag gedaan en een dag later al een mail met een goede kandidaat. Het klikte direct en binnen een week hebben wij op deze wijze een werkster. Met daarbij duidelijke uitleg en een heldere website. Super gedaan!

Door uit Huizen op 28-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Hier word ik blij van.Dat er al zo gauw er iemand is gevonden die mij komt helpen.

Door uit Abcoude op 21-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Toen de eerste hulp niet meer op kwam dagen was er al snel een volgende beschikbaar.

Door uit Enschede op 12-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ervaring moet nog volgen

Door uit Haaksbergen op 08-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb al 2 keer een dame gehad die 1 keer bij mij hebben gewerkt en toen weer lieten weten niet meer te komen. De reden is helaas iets waar jullie en ik niets aan kunnen doen maar toch erg vervelend om steeds weer iemand anders te krijgen.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat twee voorgestelde kandidaten niet voor langere tijd bij u aan de slag zijn geweest. Omdat we u een hulp voor langere tijd willen bieden heeft u altijd recht op uw jaar garantie, waarin we geheel kosteloos voor u op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Enschede op 02-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Efficient en snel

Door uit Apeldoorn op 20-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer snelle reactie en goed naar onze wensen gekeken. Wij zijn erg blij met deze hulp.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij De Witte Werkster

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 206.957 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster