Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld eenmalig € 50

Voor € 13,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u een korting van € 16,50 bij inschrijving.

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Haarlem op 01-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Twee keer op laatste moment afgezegd, door werkster. Twee keer aanbod met weinig ervaring, terwijl ik om ervaring vraag. Weinig keuze hierdoor. Nog steeds geen echt zelfstandig iemand aan de slag.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Jammer dat het zo is verlopen. Echter de hulpen die wij hebben voorgesteld hadden wel ervaring in de schoonmaakbranche. Wellicht niet het aantal jaar ervaring wat u wenste? Echter is dit niet aangeduid in uw aanvraag. Wij kunnen hier dan ook geen rekening mee houden. Het is van belang zo duidelijk en volledig mogelijk uw wensen aan te geven.

Door uit Zoetermeer op 23-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een dag een goede werkster gevonden!

Door uit Enschede op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De huidige witte werkster bevalt mijn moeder niet. Namens mijn moeder heb ik haar afgelopen donderdag 28 november benaderd en haar mee gedeeld dat mijn moeder het idee heeft dat ze 'rommelt' in huis en dat de plotselinge verschuiving van de maandagmiddag naar de dinsdagochtend haar niet uitkomt. De afgelopen keer had zij mijn moeder gebeld, maandag's vlak voor aanvang van haar afspraak bij mijn moeder, dat ze niet kon komen. Bij een ander adres kon ze de hele dag. werken. Mijn moeder had haar bed al afgehaald. De werkster is op vraag van mijn moeder later in de middag gekomen om het bed op te maken. De volgende ochtend heeft ze de andere taken bij mijn moeder gedaan. Mijn moeder zag dat ze in de broodtrommel keek, iets waar ze niets had te zoeken. Dit en het feit dat mijn moeder haar erg lang boven vond blijven toen ze nog iets in de wasmand moest doen, maakte dat mijn moeder haar niet meer vertrouwde. Ze is erg van slag en zag erg op tegen de komst van de werkster. De werkrelatie beëindigen was de enigste optie. Met vriendelijke groet, Desiree Bolink Dochter

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Wij vinden het uiteraard erg vervelend dat de hulp niet naar tevredenheid was. Via uw account kan het contract worden stopgezet, en kunnen wij voor u verder zoeken. Echter is de feedback knop niet bedoelt om klachten te melden over de hulp. U kunt ons hierover het beste mailen.

Door uit Enschede op 22-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Kwam spontaan over tijdens ons gesprek.

Door uit Enschede op 17-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Enkel ervaring met eerste gesprek was positief

Door uit Zoetermeer op 14-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na het indienen van mij aanvraag was er binnen 2 dagen al contact met een kandidaat, flitsend. Inmiddels de arbeidsovereenkomst afgesloten.

Door uit Eibergen op 15-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik vind het jammer dat de vacature uit het bestand wordt gehaald zodra er iemand reageert. Als diegene haar afspraken niet na komt of er is geen match qua tijden of persoonlijkheid ben je zo weer paar weken verder. Ik zou het fijner vinden met meerdere mensen kennis te maken voor een goede match

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Wij stellen inderdaad 1 hulp tegelijkertijd voor, zodat ook de hulpen weten waar ze aan toe zijn. Uiteraard gaan we gelijk weer voor u opzoek, indien de voorgestelde hulp niet bij u start.

Door uit Zaandam op 14-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb een aanvraag gedaan voor een schoonmaakster en binnen 2 dagen was er een match, je neemt contact op en dan kijk je of het na een gesprek ook een goede match is. Ik heb zelf 2 keer bedankt en de derde keer was het een goede match. Ze is nu 6 maanden bij ons in huis en ik ben erg tevreden. De uren worden per mail doorgeven en dan maak je ook pas het geld over.

Door uit Nijmegen op 10-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na diverse mis-matches lijken we nu een goede werkster te hebben gevonden. Blij om een witte werkster te hebben.

Door uit Haaksbergen op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op een nette en keurig verzorgde wijze vlot een hulp in de huishouding gekregen

Door uit Enschede op 16-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Begint 4 oktober, dus nog een ervaring, in het kennismaking- gesprek maakte ze een goede indruk.

Door uit Enschede op 16-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er ging 2x iets met de aangeboden hulp mis, waar de organisatie van de wittewerkster niets aan kon doen, maar ik wilde hier graag met iemand van de organisatie over praten en daar kreeg ik geen enkele kans voor, zelfs niet na uitdrukkelijk verzoek. Heel Jammer, want je doet dit voor het eerst en je wilt er op zn minst iets van leren.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Echter zijn wij via e-mail en telefonisch te benaderen indien u vragen hebt. De gegevens en contactformulier kunt u gewoon op de website vinden.

Door uit Oosterhout op 04-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Uw bedrijf zorgt snel voor een Nederlands sprekende werkster. De kwaliteit van de vorige poetsvrouw was stukken beter maar goed, dat heeft niets met uw dienstverlening te maken.

Door uit Hilversum op 30-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een paar dagen iemand gevonden, die al meerdere adressen in de buurt heeft en meteen aan de slag kon. Ik ben blij!

Door uit Steenbergen op 28-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

snelle service

Door uit Delden op 25-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Weinig ervaring. Eerste keer in contact

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij De Witte Werkster

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 225.746 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster