Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld normaal € 50

Korting met LivioPlus € 16,50

Eenmalig € 33,50

En daarnaast het uurtarief van € 13,50

Nog geen lid? Klik voor meer info!
Livio adviseert: de Witte Werkster!

Gemiddelde Score 8.4

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 16-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

In minder dan 1 week was alles rond, de aanvraag, het mailcontact, de kennismaking en het ondertekende arbeidscontract. Perfect geregeld

Door uit Enschede op 15-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De bemiddeling was snel en effectief.

Door uit Nieuw-Lekkerland op 11-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

nvt

Door uit Eibergen op 09-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Nooit met deze club in zee gaan. geen match gevonden, maar wel een dikke rekening sturen. Zodra je het contactformulier ingevuld heb, begint het gedonder.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Zodra u een aanvraag via onze onze site indient gaan wij aan de slag voor u. U heeft dan ook zelf de activatie voldaan en een aanvraag via onze site ingediend. Er is een hulp van ons bij u de aan de slag geweest. U heeft aangegeven niet tevreden te zijn over de hulp. Wij hebben u aangeboden om opnieuw voor u opzoek te gaan. Echter heeft u aangegeven dit niet te willen. U heeft ons dan ook geen kans gegeven een nieuwe kandidaat voor u te zoeken. Wij bieden u namelijk een garantie op uw aanvraag en kunnen onbeperkt voor u opzoek naar een hulp indien er onverhoopt wat met de hulp aan de hand is. Wij willen u wel bedanken voor uw review.

Door uit Sneek op 29-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

deze keus door witte werkster niet goed uitgezocht, want hulp is slechts heel tijdelijk, nl. tot september en kandidaat heeft weinig ervaring en w.s. ook nog wat te weinig kennis.we hebben afgesproken het samen te proberen. I september heb ik dus toch weer een nieuwe kandidaat nodig

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Wij zoeken rond september graag een nieuwe hulp voor u binnen uw garantie!

Door uit Enschede op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en goed

Door uit Driebergen-Rijsenburg op 04-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prima bemiddeling, ik wacht nog af hoe het zal bevallen.

Door uit Borculo op 30-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel vlot contact met erg goede werkster.

Door uit Amsterdam op 29-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vond het erg fijn om te merken dat ze met je mij denken. Om OP deze manier de juist persoon voor je te vinden, zeker aanraden.

Door uit Vriezenveen op 20-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nog geen ervaring, maar de match was snel gevonden. Heb vertrouwen dat het goed komt.

Door uit Nijmegen op 17-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Door uit Wadenoijen op 13-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen 3 dagen hadden wij een geschikte kandidaat.

Door uit Gendringen op 07-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Werkt snel.

Door uit Enschede op 02-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Leuk persoon in omgang Denk wel een top hulp

Door uit Voorschoten op 30-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er is snel een hulp voor me gevonden

Door uit Westerbork op 25-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Dit is de 3e hulp gevonden door de witte werkster.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij De Witte Werkster

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 213.455 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster