Gemiddelde Score 4.0

Video Reviews


Heer of mevrouw Exterkate-Borghuis

Heer of mevrouw Goppel

Heer of mevrouw Kroos

Heer of mevrouw Van der Weide

Heer of mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Apeldoorn op 16-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.

Door uit Wageningen op 09-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Geen gebruik van gemaakt

Door uit Almelo op 22-02-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle inschrijving en medewerkers die reageren

Door uit Leeuwarden op 21-02-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vind dat jullie het profiel van de beschikbare wittewerk(st)er wel iets mogen uitbreiden. Om het zo eerlijk en prettig mogelijk te maken voor jullie medewerkers kunnen jullie dat natuurlijk ook van ons vragen. Uiteindelijk komt er toch een vreemde persoon in de veilige thuisomgeving. Ik ben een alleenstaande vrouw die het behoorlijk spannend vond een man binnen te laten zonder enige informatie over hem. Kan mij voorstellen dat dit voor sommige schoonma(a)k(st)ers ook het geval kan zijn. Een persoonlijk verhaaltje oid zou die drempel misschien een stuk minder spannend maken. Wil nog wel zeggen dat het absoluut niet is tegengevallen en een hele vriendelijke, harde werker is!

Door uit Hoef en Haag op 09-02-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er was snel een hulp gevonden die van aanpakken weet. Alles was snel en soepel geregeld.

Door uit Den Helder op 02-02-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reacties

Door uit Hengelo op 02-12-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Telefonisch contact is niet mogelijk maar in een acuut geval moet dat echt wel

Door uit Zeewolde op 01-12-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede en snelle manier om vraag en aanbod bijeen te brengen. Erg tevreden.

Door uit Rotterdam op 25-11-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het is allemaal prima geregeld!

Door uit Utrecht op 15-11-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heel snel een hulp toegewezen, die ook nog eens erg aardig is en buitengewoon goed werk aflevert. Handig die vaststaande tarieven, facturen voor gewerkte uren en de bijgesloten verzekering.

Door uit Kaatsheuvel op 03-11-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie bij de aanvraag voor een witte werkster. Al snel een passende persoon gevonden, met wie goede ervaring opgedaan. Zij het nog maar korte periode.

Door uit Enschede op 03-11-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijk aangegeven wat je kunt verwachten en goede feedback

Door uit Voorschoten op 26-10-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik word helemaal ontzorgd! Het gaat allemaal heel snel en heel makkelijk.

Door uit Rekken op 20-10-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik vind het raar dat wanneer de werkster een aantal weken niet kan komen, bijvoorbeeld bij ziekte, er geen vervanger aangesteld wordt. Want het abonnement moet wel doorbetaald worden. En in ons geval kunnen we niet zonder.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Dit komt omdat u een rechtstreekse overeenkomst heeft voor de werkzaamheden met de hulp zelf, wij kunnen hierdoor geen tijdelijke vervanging aanbieden. Tevens vinden de meeste hulpen een tijdelijke opdracht niet of minder interessant waardoor de kans kleiner is dat wij daar hulpen voor kunnen aanbieden. Wij hopen dat het zo iets duidelijker is voor u. Groeten Hans

Door uit Barendrecht op 18-10-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er zijn nu al weet ik hoeveel kandidaten voorgesteld, maar steeds komen ze niet opdagen op de gemaakte afspraak om uiteenlopende redenen. Het kost erg veel moeite en duurt erg lang om een geschikte kandidaat te vinden.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Den Helder op 17-10-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij zijn zeer blij met Abi! Harde en goede werkster.

Door uit Lieren op 15-10-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede kandidaat geleverd

Door uit Breda op 02-10-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Slechte werkster en nul komma nul hulp vanuit het platform. Die zijn er alleen op uit abonnementsgeld binnen te halen, en de beloftes nakomen.. ho maar. Ten zeerste afgeraden om gebruik te maken van dit platform

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Helaas hebben wij hierover geen reactie van u ontvangen zodoende hebben wij u ook niet kunnen helpen hierin, als wij niet op de hoogte zijn kunnen wij ook niet helpen. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen als u ontevreden bent.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij De Witte Werkster garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 295.032 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster