Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld normaal € 50

Korting met LivioPlus € 16,50

Eenmalig € 33,50

En daarnaast het uurtarief van € 13,50

Nog geen lid? Klik voor meer info!
Livio adviseert: de Witte Werkster!

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Nijmegen op 10-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na diverse mis-matches lijken we nu een goede werkster te hebben gevonden. Blij om een witte werkster te hebben.

Door uit Haaksbergen op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op een nette en keurig verzorgde wijze vlot een hulp in de huishouding gekregen

Door uit Enschede op 16-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Begint 4 oktober, dus nog een ervaring, in het kennismaking- gesprek maakte ze een goede indruk.

Door uit Enschede op 16-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er ging 2x iets met de aangeboden hulp mis, waar de organisatie van de wittewerkster niets aan kon doen, maar ik wilde hier graag met iemand van de organisatie over praten en daar kreeg ik geen enkele kans voor, zelfs niet na uitdrukkelijk verzoek. Heel Jammer, want je doet dit voor het eerst en je wilt er op zn minst iets van leren.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Echter zijn wij via e-mail en telefonisch te benaderen indien u vragen hebt. De gegevens en contactformulier kunt u gewoon op de website vinden.

Door uit Oosterhout op 04-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Uw bedrijf zorgt snel voor een Nederlands sprekende werkster. De kwaliteit van de vorige poetsvrouw was stukken beter maar goed, dat heeft niets met uw dienstverlening te maken.

Door uit Hilversum op 30-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een paar dagen iemand gevonden, die al meerdere adressen in de buurt heeft en meteen aan de slag kon. Ik ben blij!

Door uit Steenbergen op 28-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

snelle service

Door uit Delden op 25-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Weinig ervaring. Eerste keer in contact

Door uit Enschede op 22-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Kwam spontaan over tijdens ons gesprek.

Door uit Enschede op 17-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Enkel ervaring met eerste gesprek was positief

Door uit Zoetermeer op 14-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na het indienen van mij aanvraag was er binnen 2 dagen al contact met een kandidaat, flitsend. Inmiddels de arbeidsovereenkomst afgesloten.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij De Witte Werkster

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 220.213 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster