Kosten Witte Werkster

De witte werkster (m/v) heeft een uurtarief van € 14,50 per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. Je krijgt gegarandeerd een legale hulp. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons schoonmaakabonnement.

  • Voordelig uurloon
  • Legale hulp (m/v)
  • Handig urenoverzicht
  • Wij houden niets in van de hulp

Schoonmaak abonnement 

€ 14,95 per maand

Voor slechts € 14,95 per maand kijk je nooit meer om naar het huishouden en de zoektocht naar een geschikte witte werkster (m/v). Het abonnement biedt veel voordelen. Zo kun je gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende hulp als dat nodig is en kun je gebruikmaken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een werkster (m/v) voor € 14,50 op basis van jouw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor jou

De hulp
Het uurloon van € 14,50 is helemaal van de hulp. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het abonnement van € 14,95 biedt veel voordelen. Zo kun je gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende witte werkster wanneer nodig en heb je altijd een voordelige witte werkster in huis.

Garantie
Jouw jaarabonnement start op het moment wij jou de gegevens van een hulp mailen. Heb je geen klik heeft met de kandidaat? Dan zoeken wij gewoon verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen werkster kunnen vinden (dus je ontvangt helemaal geen gegevens van een kandidaat), dan betaal je ons niets.

Witte werkster (m/v) aanvragen

Handig om te weten over het jaarabonnement

Je betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder toestemming geld van jouw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een schoonmaakster hebben gevonden, gaat het abonnement in. Vanaf dat moment betaal je maandelijks € 14,95.

Nee, Je hoeft nog niet te betalen op het moment dat je je inschrijft. Zolang wij geen nieuwe hulp aan je voorstellen (dus je ontvangt geen gegevens van een kandidaat), betaal je niets. Je start met betalen op het moment dat wij voor het eerst een nieuwe hulp aan je voorstellen. Het jaarabonnement gaat dan in.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen werkster voor je kunnen vinden, dan brengen wij die maand geen abonnementskosten in rekening.

Je sluit het abonnement voor een periode van één jaar af. Na dit jaar kun je je abonnement maandelijks opzeggen. Dit doe je in jouw persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekeenwittewerkster.nl.

Met ons systeem heb je in één keer overzicht in de administratie rondom jouw hulp (m/v). Hierbij moet je denken aan het aantal gewerkte uren van de werkster en de facturen die je periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor jouw eigen administratie, ook voor de belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. Je hebt met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

Controle uitschakelenPremium-suggesties

Garantie

Je krijgt bij De Witte Werkster garantie gedurende de gehele looptijd van jouw abonnement

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 320.581 werksters beschikbaar voor jou

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een hulp