Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld eenmalig € 50

Voor € 13,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u een korting van € 16,50 bij inschrijving.

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Drunen op 05-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De informatie op de website is compleet en duidelijk. De documenten die kunnen worden opgehaald zijn zeer goed bruikbaar. Na de kennismaking met de hulp zijn contractafspraken vastgelegd. Nu kan het werk beginnen.

Door uit Castricum op 04-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Helaas koos onze eerste match voor een andere baan, maar binnen 3 dagen had het team van de wittewerkster.nl alweer een nieuwe kandidaat gevonden. Ik hoop dat zij wat langer bij ons blijft werken :)

Door uit Rotterdam op 25-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Tot nu toe zijn wij met twee dames gematcht waarvan beide uiteindelijk niet betrouwbaar blijken te zijn. Beide bezitten slechte communicatievaardigheden. en komen uiteindelijk niet opdagen of zeggen af. Nu zitten wij alsnog zonder schoonmaakster.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

We vinden het jammer dat het zo is verlopen. Helaas kan het voorkomen dat iemand onverhoopt van een aanvraag af ziet, ondanks te hebben aangegeven beschikbaar te zijn. We rekenen hierbij op de verantwoordelijkheid van de hulpen. De garantie die u krijgt na het voldoen van de bemiddelingskosten is dan ook bedoeld voor dit soort situaties: wij zoeken graag kosteloos verder voor u.

Door uit Wesepe op 20-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed

Door uit Breda op 19-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel geholpen.

Door uit Enschede op 07-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Mijn ervaring is dat het heel erg geautomatiseerd is. Je krijgt geen matches die passen bij jou. Het lijkt nogal random gekozen allemaal. Alle contact gaat via automatisch gegenereerde berichten. Heel onpersoonlijk en wat mij betreft ook niet op maat. Er wordt niet gekeken naar eisen die gesteld worden.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Jammer dat u het zo heeft ervaren. We mailen wel degelijk zelf naar u en houden absoluut rekening met uw eisen. Als we u een hulp voorstellen, heeft deze zelf aangegeven te voldoen aan de door u gestelde eisen. We zijn van mening dat u uiteindelijk degene bent die het best kan bepalen wie bij u past. Als we er naast zitten met een voorstel, zoeken we verder.

Door uit Nuenen op 06-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De recent ingevulde uren zijn bij de klant niet in te zien. Dit kan helaas pas nadat er een urenfactuur over een hele periode aangemaakt is. Tussentijdse controle en correctie is zo onmogelijk!

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

We proberen de registratie zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt ervoor kiezen om wekelijks, tweewekelijks, vierwekelijks of maandelijks een overzicht van de door de hulp ingevulde uren te ontvangen. Wanneer u deze ontvangt kunt u, wanneer dit niet goed is ingevuld, de factuur afkeuren zodat de uren gecorrigeerd kunnen worden!

Door uit Nooitgedacht op 04-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlotte eenvoudigeservice, metsnelresultaat

Door uit Haaksbergen op 20-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Eerste kennismaking leuk verlopen. Werkzaamheden en tijd met haar doorgenomen. Overeenkomst gaf geen onoverkomelijke of moeilijke problemen.

Door uit Enschede op 12-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Lekker snelle match gevonden

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij De Witte Werkster

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 231.453 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster