Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld eenmalig € 50

Voor € 13,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u een korting van € 16,50 bij inschrijving.

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Dordrecht op 09-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De kandidaten wisten niet dat ik hen ging bellen, dat is lastig.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Wat vervelend om dit te lezen. Wij communiceren namelijk wel degelijk richting de hulpen dat zij telefonisch benaderd zullen worden, wanneer zij zich beschikbaar stellen voor een opdracht. We vinden het jammer dat de hulp u heeft aangegeven dat dit niet het geval is.

Door uit Enschede op 03-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima, alhoewel er wel twee hulpen opeens afzegden waarvan eentje zelfs de haak op de telefoon gooide.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

We zijn blij om dit te lezen, Wim! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een hulp de haak erop gooit, dat is niet netjes. We spreken hen er dan ook op aan. We wensen u een fijne samenwerking met uw hulp.

Door uit Nederasselt op 28-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel, terzake. Heldere site. Condities eenvoudig en overzichtelijk.

Door uit Hummelo op 11-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Enkel ervaring bij het komen tot een match. Deze was snel en hopelijk goed.

Door uit Hendrik-Ido-Ambacht op 04-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel, efficient, betrouwbaar.

Door uit Baarn op 01-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Dat ik direct bij de allereerste door u aangedragen kandidaat na herhaaldelijk bellen en mailen geen respons krijg, reken ik dat de organisatie (nog) niet direct aan. Die verantwoordelijkheid ligt bij de kandidaat. Maar een betalingsherinnering ontvangen (met een excuus daarna, dat wel) én een hele verkeerde datum waarop ik gegevens van deze 1e kandidaat zou hebben ontvangen in de herinneringsmail (01-01-1970 is wel erg lang geleden, toen hing ik zelf nog aan moeders rokken!) vind ik ronduit slordig overkomen. Het geeft mij geen gevoel van vertrouwen in uw organisatie. Hartelijke groet, Maartje Hormes

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

We vinden het heel jammer dat u het vertrouwen in onze dienstverlening bent verloren. We hebben inderdaad een storing gehad in het systeem, daardoor zijn er wat dingen mis gegaan. Dat lichten we ook toe in de excuusmail. Spijtig dat het zo is verlopen.

Door uit Enschede op 30-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een plezierige vrouw die haar handen uit de mouwen wik steken.

Door uit Hengelo op 29-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Accuraat

Door uit Enschede op 29-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot nu toe ben ik tevreden.

Door uit Almelo op 19-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Tja, het bemiddelen is prima gegaan, hoe e.e.a. uit gaat pakken met de werkster zelf is een onzekerheid.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij De Witte Werkster

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 231.453 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster