Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld normaal € 50

Korting met LivioPlus € 16,50

Eenmalig € 33,50

En daarnaast het uurtarief van € 13,50

Nog geen lid? Klik voor meer info!
Livio adviseert: de Witte Werkster!

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 24-08-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Makkelijke site, snelle afhandeling!!

Door uit Amsterdam op 23-08-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

I got immediate response and met with the matching one in a short period of time. I hope your service goes on like this.

Door uit Bathmen op 15-08-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed

Door uit Eindhoven op 06-08-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

???

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

gemaild aanvullende tekst???

Door uit Zwanenburg op 02-08-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Werkster gevonden voor 1 dag per week

Door uit Nijmegen op 30-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Na 2 kandidaten waar we absoluut niks mee konden (afzeggingen en geschillen tussen de kandidaat en dewittewerkster.nl) hebben we nu na zo'n 2,5 maand eindelijk iemand die bij ons thuis kan gaan starten. Mail met klacht over bovenstaande is nooit naar behoren op gereageerd door de witte werkster

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

We vinden het vervelend om te lezen dat u het match proces op een vervelende manier heeft ervaren. Echter zijn wij sterkafhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen. Zij stellen zich immers beschikbaar. We wensen u alvast een fijne samenwerking met uw hulp!

Door uit Maassluis op 30-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke uitleg hoe alles werkt. Ik had nog een paar vragen en die zijn keurig via de telefoon besproken

Door uit Zwolle op 26-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Dit is geen omschrijving van dewittewerkster dit is feedback over het proces. Ik had verwacht dat mijn bericht voor een werknemer van de site zou zijn die dan een geschikte werkster daarbij zou zoeken. Als jullie duidelijk hadden gecommuniceerd dan had ik mijn eisen en criteria anders verwoord.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

We vinden het jammer dat u niet geheel tevreden bent over het proces. Onze medewerkers lezen uw aanvraag en zetten deze vervolgens door naar de hulpen in uw omgeving, zij lezen dit dus ook. Als u een aanpassing wilt doen, is dat overigens zeker mogelijk.

Door uit Enschede op 23-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We waren wat huiverig voor de afspraak met een nieuwe hulp, maar het is ons alles meegevallen! We hopen op een fijne samenwerking !! Dat we tevreden zijn over de hulp aan mijn vader van dewittewerkster blijkt wel uit het feit dat ik ondertussen ook een hulp heb via de wittewerkster :-)

Door uit Enschede op 09-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

op mijn verzoek snelle reactie. Voorgestelde mevrouw was goed op de hoogte en informeerde mij correct. Moet nog starten, dus vakmatig nog geen oordeel.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij De Witte Werkster

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 217.722 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster