Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld normaal € 50

Korting met LivioPlus € 16,50

Eenmalig € 33,50

En daarnaast het uurtarief van € 13,50

Nog geen lid? Klik voor meer info!
Livio adviseert: de Witte Werkster!

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 18-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle actie omtrent de aanvraag.

Door uit Pijnacker op 17-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot nu toe positief

Door uit Renkum op 17-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een halfjaar zonder hulp te hebben gezeten deed ik een beroep op de witte werkster. Na eerst een teleurstellende ervaring volgde al s el een tweede voorstel. Dit ziet er positief uit. Ben blij dat het is opgelost, en heb goede hoop op een goed vervolg

Door uit Apeldoorn op 11-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

vrijdag aanvraag ingediend. Maandag een werkster aangeboden.

Door uit 's-Gravenhage op 29-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Het duurt bestwel lang to je een geschrikte kracht krijgt. Daarvoor krijg je contacten die niet voor dit baan geschrikt zijn of eigenlijk geen tijd hebben. Mijn gevoel is dat niet echt een screening van de hulpkrachten plaatsvindt maar dat iedereen woord angenomen.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Wat jammer dat u lang heeft moeten wachten op een geschikte hulp. Op het moment van de match vragen wij hen uitdrukkelijk om aan te geven of ze beschikbaar zijn, en of ze ook echt voor u aan de slag willen. Dit wordt door ons duidelijk nagevraagd. Helaas kan het desondanks voorkomen dat iemand zich bedenkt en/of terugtrekt. Fijn dat er inmiddels iemand aan de slag gaat.

Door uit Vianen op 28-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle voorstelronde! Erg tevreden....

Door uit Utrecht op 28-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

tevreden

Door uit Nieuwerkerk aan den IJssel op 24-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik deed op 10-10 een aanvraag voor een hulp. Sindsdien wel een aantal matchen gehad, maar deze personen kwamen steeds niet op dagen. Op de kennismaking niet of juist niet op de eerste werkdag. Gelukkig ontvang ik wel steeds snel nieuwe contactgegevens.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Erg vervelend om te lezen dat de hulpen die wij hebben voorgesteld nog niet tot een goede match hebben geleid. Wij hopen spoedig iemand voor u te vinden.

Door uit Duiven op 20-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nog geen ervaring, maar ik verwacht een goede werkster.

Door uit Eindhoven op 20-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een week al hulp. Goede en duidelijke regels. Prettige samenwerking na de eerste keer hulp

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij De Witte Werkster

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 215.024 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster