Gemiddelde Score 4.0

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Rossum op 28-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Jullie zijn oplichters! Een wurgcontract van een jaar dat ingaat al voordat er een match is met een potentiële kandidaat. Niet in zee gaan met deze lui

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend dat u hier zo over denkt, ten eerste zijn alle voorwaarde u duidelijk getoond tijdens het indienen van uw aanvraag en bent u hier zelf vrijwillig mee akkoord gegaan. Indien u het niet eens was met de voorwaarden had u hier op dit moment vanaf kunnen zien. Verder is het niet mogelijk dat uw abonnement ingaat voordat wij u de gegevens van de match hebben gestuurd.

Door uit Eindhoven op 28-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Positief

Door uit Eindhoven op 23-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Net begonnen, nog geen noemenswaardige ervaring.

Door uit Drunen op 17-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Fijn dat er op een eerlijke manier iemand komt helpen

Door uit Heerle op 16-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

toch wel veel afmeldingen gehad

Door uit Bunnik op 16-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ok

Door uit Drunen op 16-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Aardig meisje,zelfstandig en goed werken.

Door uit Voorburg op 15-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Tjuchem op 15-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

X

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Enschede op 14-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wat een zooitje bij jullie! Professioneel zijn jullie allesbehalve. Na 3 voorgestelde kandidaten en weken wachten niet komen opdagen! Bereikbaarheid zeer slecht, contact niet of nauwelijks. Echt slecht dit!

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u zo'n nare ervaring heeft met de voorgestelde kandidaten. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!