Gemiddelde Score 4.0

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Vuren op 04-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel

Door uit Drachten op 03-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ontzettend snel hebben we via jullie een werkster gevonden

Door uit Haaksbergen op 27-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles super snel geregeld

Door uit Boxmeer op 21-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

de laatste dame Fanny genaamd is een paar keer geweest en liet het daarna ook weer afweten. in de schoolvakanties nam ze zelfs haar kind mee. absoluut niet tevreden over de diensten van de witte werkster. we zijn naar alternatieven gaan zoeken en gevonden bij de gemeente boxmeer.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Alkmaar op 20-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel voor elkaar!

Door uit Apeldoorn op 07-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel geregeld

Door uit Doorn op 29-03-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er wordt wel snel iemand voorgesteld, maar het duurde veel langer dan 3 dagen voordat er echt een serieuze kandidaat werd voorgesteld. Kan op zich gebeuren, maar je moet wel meteen gaan betalen.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Jammer dat de eerste kandidaat niet bij u aan de slag kon gaan. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Opende op 29-03-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Top

Door uit Rheden op 27-03-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Schandalig dat het zo lang duurt voordat er een kandidaat is gevonden. Daarnaast wordt ook geen compensatie geboden voor het ontbreken van een werkster, dus de service ontbreekt compleet.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij hebben u meerdere malen aan een hulp voorgesteld. Op het moment dat u aangeeft dat u niet verder gaat met de hulp, hebben wij vaak dezelfde dag nog een nieuwe hulp voorgesteld. Wij hadden u in oktober al weer voorgesteld aan een hulp en pas in februari geeft u aan dat de hulp niet bij u werkt. Deze gehele periode was u dus gekoppeld aan een hulp en hadden wij ook niet de mogelijkheid weer voor u verder te zoeken. Zodra wij van u bericht krijgen dat u niet verder gaat met de hulp, gaan wij gelijk weer opzoek naar een nieuwe hulp.

Door uit Amsterdam op 24-03-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het systeem van inschrijving werkt soepel en eenvoudig. Snel een goede match. Wij zijn heel tevreden met een vriendelijke goede jonge man. Hij doet zijn werk secuur, snel en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!