Gemiddelde Score 4.0

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Loosdrecht op 27-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Betaal al 3 maanden abonnementskosten, schoonmaker is 1x geweest. er was geen vervanging bij ziekte en geen andere schoonmaker beschikbaar daarna. Niet bepaald waar reclame mee gemaakt wordt.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen, wij doen altijd onze best om zo spoedig mogelijk een hulp voor te stellen. Helaas zijn wij hierbij afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw regio. Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk weer een nieuwe hulp voor te stellen.

Door uit Nijmegen op 25-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima tot zover

Door uit Voorhout op 24-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

OK

Door uit Paterswolde op 24-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De schoonmaker is nooit gekomen.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen, als de hulp niet komt opdagen kunt u deze afwijzen. Wij gaan dan op zoek voor u naar vervangende hulp.

Door uit Enschede op 24-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima geregeld

Door uit Winschoten op 22-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Door uit Haaksbergen op 15-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel iemand gevonden. Vandaag voor eerste keer geweest. Dus heb nog niet echt Ervaring hierbij. Maar goed schoongemaakt

Door uit Enschede op 11-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

kandidaten die zonder opgaaf wegblijven van door hun zelf gemaakte afspraak

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Vlijmen op 08-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er is goed gezocht naar een goede, betrouwbare hulp. Niet heel snel gevonden maar ik werd wel op de hoogte gehouden van de zoektocht.

Door uit Enschede op 06-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goede ervaring

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!