Gemiddelde Score 4.0

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Maartensdijk op 25-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie

Door uit Brummen op 24-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Weinig info over aangeboden werksters. Geen info over werkervaring, referenties, etc. Daardoor veel onnodige tijd gestopt in iemand die het werk niet goed deed.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Bedankt voor uw reactie, wij mogen kunnen helaas niet meer informatie verstrekken hierover vanwege de privacy wetgeving. Indien u deze informatie wenst kunt u de hulp verzoeken dit aan te leveren tijdens het kennismakingsgesprek.

Door uit Apeldoorn op 24-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mijn bedoeling was 3 van 5 sterren. Uw reacties zijn wat traag - maar uiteindelijk volgde toch weer een nieuw voorstel. Met Imane heb ik een aardige vrouw om me heen. En dat is prettig.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de hulp, wij proberen altijd zo snel mogelijk een hulp voor te stellen. Helaas hebben wij de snelheid hiervan helaas niet altijd in eigen hand, onze excuses voor het ongemak.

Door uit Papendrecht op 20-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Contacten verlopen goed

Door uit Tilburg op 18-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Accuraat Zeer handige mails Overzichtelijk

Door uit Noordhorn op 18-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Xxx

Door uit Neede op 13-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vind het lastig om één sollicitant te zien en geen keuze uit twee of drie mensen te kunnen maken. Liesbeth Moggré.

Door uit Beekbergen op 12-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Sturen al een factuur voordat een kandidaat bij je thuis is geweest voor kennismaking. Die van mij zat helemaal niet te wachten op werk maar mijn factuur had ik al wel. Ik heb moet eens afspraak kunnen maken. Bij het aangeven krijg je gelijk te horen dat je er een jaar aan vast zit! Dat was niet eens mijn probleem. De service van dit bedrijf wel.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Op het moment dat er gegevens van een hulp worden geleverd, start automatisch uw abonnement. Daar wij op dat moment ook kosten hebben gemaakt. Op het moment dat er met een hulp geen klik is of de hulp om een andere reden niet bij u aan de slag gaat, dan kunt u dit bij ons doorgeven en kunnen wij voor u verder zoeken naar een andere hulp. U hebt tenslotte een jaarabonnement bij ons, binnen dit jaar zullen wij zonder bijkomende kosten voor u een nieuwe hulp zoeken wanneer nodig. Alle hulpen die wij voorstellen geven overigens bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Arnhem op 05-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reacties en juiste match gevonden. Geen ingewikkelde invulformulieren of eigen zoektocht.

Door uit Stein op 04-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot nu toe goed geregeld

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!