Gemiddelde Score 4.0

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Amsterdam op 06-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot nu toe loopt alles goed qua proces. De werkster moet nog beginnen en we zijn net via deze weg aan het werk, dus verder kan ik er nog niet zoveel over kwijt.

Door uit Zwijndrecht op 31-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel snel is voor mij de perfecte hulp gevonden. De communicatie met dewittewerkster.nl is zeer adequaat.

Door uit Opende op 31-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik ben net lid, lastig te beoordelen.

Door uit Sneek op 27-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

snelle reactie van uw, maar helaas van 3 keer 2 keer geen reactie van de werkster / of op korte termijn afgezegd.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp.

Door uit Haren Gn op 21-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Geen toelichting

Door uit Erp op 21-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Mijn advies; ga niet met deze organisatie een contract aan. Ze zeggen iemand te hebben en als je binnen het uur reageert naar die persoon, geeft degene aan dat het een fout moet zijn, ze al een adres heeft, MAAR: de factuur aan de organisatie MOET je WEL betalen. OPLICHTING!!!

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Spijtig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Wij stellen alleen een hulp voor welke zelf bij ons aangeeft voor uw aanvraag beschikbaar te zijn. Het kan natuurlijk voorkomen dat een hulp meerdere opdrachten heeft en hierdoor vervolgens plots geen tijd meer heeft voor uw opdracht of op de dag of tijd dat u hulp wenst. Onderdeel van onze dienst is dan dat wij gewoon weer voor u opzoek gaan naar een nieuwe hulp.

Door uit Enschede op 21-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

helemaal ok

Door uit Apeldoorn op 19-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snelle reactie

Door uit Vlagtwedde op 17-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerste twee werksters kwamen niet opdagen, maar uiteindelijk is dat naar tevredenheid opgelost

Door uit Haaksbergen op 12-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super geregeld

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!