Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld eenmalig € 50

Voor € 13,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u een korting van € 16,50 bij inschrijving.

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit 's-Gravenhage op 08-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Betrouwbaar

Door uit Enschede op 08-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik weet natuurlijk nog niet hoe ze werkt, maar ik ga er vanuit dat dat goed gaat. Het klikte tussen ons, dat is belangrijk.

Door uit Bodegraven op 29-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Bellaberde en nihiele communicatie. En voor deze zeer slechte service en een match die 100 procent mis-match is ook nog durven een factuur van 50 euro eruit te sturen. Wij betalen niets. Sterkte met jullie bedrijf en verwachten spoedig een credit-nota plus uitleg wat hier allemaal mis is gegaan.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback erg vervelend dat u onze service zo ervaart. Zoals op de website en in onze voorwaarden staat vermeld, sturen wij de factuur van onze bemiddelingskosten op het moment dat wij de eerste gegevens van een hulp leveren. De hulp die wij hebben voorgesteld, heeft bij ons aangegeven aan uw gestelde eisen te kunnen voldoen en graag bij u aan de slag te willen gaan. Wij hebben van u via uw account een afwijzing ontvangen waarin u aangeeft dat de hulp de afspraak heeft afgezegd en niet meer reageert. Dit is uiteraard erg vervelend. Wij zijn dan ook op dit moment verder voor u aan het zoeken naar een nieuwe kandidaat. Wij hopen deze uiteraard snel te vinden. Dit valt ook onder de garantie die wij u bieden op onze kosten. Als wij een hulp voorstellen en deze gaat om welke reden dan ook niet bij u aan de slag, dan kunnen wij voor u verder zoeken zonder extra kosten.

Door uit Ermelo op 26-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

tOT NU TOE GOED

Door uit Enschede op 16-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

In minder dan 1 week was alles rond, de aanvraag, het mailcontact, de kennismaking en het ondertekende arbeidscontract. Perfect geregeld

Door uit Enschede op 15-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De bemiddeling was snel en effectief.

Door uit Nieuw-Lekkerland op 11-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

nvt

Door uit Eibergen op 09-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Nooit met deze club in zee gaan. geen match gevonden, maar wel een dikke rekening sturen. Zodra je het contactformulier ingevuld heb, begint het gedonder.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Zodra u een aanvraag via onze onze site indient gaan wij aan de slag voor u. U heeft dan ook zelf de activatie voldaan en een aanvraag via onze site ingediend. Er is een hulp van ons bij u de aan de slag geweest. U heeft aangegeven niet tevreden te zijn over de hulp. Wij hebben u aangeboden om opnieuw voor u opzoek te gaan. Echter heeft u aangegeven dit niet te willen. U heeft ons dan ook geen kans gegeven een nieuwe kandidaat voor u te zoeken. Wij bieden u namelijk een garantie op uw aanvraag en kunnen onbeperkt voor u opzoek naar een hulp indien er onverhoopt wat met de hulp aan de hand is. Wij willen u wel bedanken voor uw review.

Door uit Sneek op 29-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

deze keus door witte werkster niet goed uitgezocht, want hulp is slechts heel tijdelijk, nl. tot september en kandidaat heeft weinig ervaring en w.s. ook nog wat te weinig kennis.we hebben afgesproken het samen te proberen. I september heb ik dus toch weer een nieuwe kandidaat nodig

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Wij zoeken rond september graag een nieuwe hulp voor u binnen uw garantie!

Door uit Enschede op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en goed

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij De Witte Werkster

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 228.133 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster