Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld normaal € 50

Korting met LivioPlus € 16,50

Eenmalig € 33,50

En daarnaast het uurtarief van € 13,50

Nog geen lid? Klik voor meer info!
Livio adviseert: de Witte Werkster!

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Purmerend op 19-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Tot nog toe niet zo veel maar er is wel snelle reactie,s

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Bedankt voor uw reactie. Ik zie dat u inmiddels ook een contract bent aangegaan met een hulp. Wij hopen dat dit leidt tot een succesvolle samenwerking.

Door uit Veghel op 14-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Nog niet gewerkt

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. We hopen dat u een fijne samenwerking zal aan gaan met de kandidaat die wij aan u hebben voorgesteld.

Door uit Neede op 12-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vraag me af of jullie de mensen persoonlijk gezien hebben en of er een selectie procedure is. Met Jolanda komt het overigens vast goed.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Het is voor ons helaas niet mogelijk om persoonlijk kennis te maken met onze hulpen omdat wij samenwerken met meer dan 180.000 hulpen over het hele land. Om deze reden zijn wij dan ook blij met een feedback over een potentiële kandidaat. U bent ons laatste controle moment. We hopen dat de werkzaamheden van Jolanda u bevalt en wensen u een fijne samenwerking.

Door uit Smilde op 05-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een week aanvraag ingevuld en iemand aan het werk

Door uit Oegstgeest op 02-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

dewittewerkster.nl heeft ons (over de jaren heen) al meerdere malen aan een goede en betrouwbare hulp geholpen.

Door uit Julianadorp op 27-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

spoedig een nieuwe kandidaat aangeboden, nadat de vorige vanwege uitbreiding andere werkzaamheden was gestopt. nieuwe match.

Door uit Enschede op 20-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel, adequaat, prettig

Door uit Gellicum op 18-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een week heeft u mij een contactpersoon doorgegeven, waarmee we aan de slag gaan. Het moet nog blijken natuurlijk of e.e.a. bevalt, maar heb er vertrouwen in.

Door uit Oegstgeest op 13-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerste match lijkt gelijk raak. Ze gaat morgen beginnen. De kennismaking was snel geregeld en het klikt goed.

Door uit Enschede op 12-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nadat in de simpele aanvraag had ingevuld, had ik binnen een half uur een match. Diegene kon de volgende dag langskomen voor kennismaking. Dit klikte gelijk en ze kon gelijk de volgende dag starten. Beter kan niet!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij De Witte Werkster

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 220.216 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster