Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 8,99 per maand

Witte werkster voor € 12,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u een korting van € 16,50 bij inschrijving.

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Hoogerheide op 08-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Is eenvoudig verlopen, ik hoefde net veel te doen behalve al mijn gegevens invoeren. Dat kan voor oudere mensen misscien wel lastig zijn via de computer.

Door uit Amsterdam op 06-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle reaktie na mijn oproep en een snelle match, topschoonmaakster gehad na mijn operatie

Door uit Enschede op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerste hulp kwam niet opdagen. In dezelfde week al een nieuwe match gekregen. Deze hulp is nu 2x geweest huis ziet er weer netjes uit.

Door uit De Rijp op 30-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Makkelijke website, heel snel een werkster gevonden. Ben tevreden over de werkster zelf.

Door uit Haaksbergen op 29-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Rotterdam op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede ervaringen. Snelle reacties en oplossingen.

Door uit Goor op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Gemakkelijk onze wensen door kunnen geven en kennis gemaakt met onze "match". Ze werkt nu meer dan een jaar bij ons en we zijn heel erg tevreden.

Door uit Gasteren op 27-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ze werkt zelfstandig, precies en met veel positieve energie. Super!

Door uit Eindhoven op 26-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De bemiddeling is snel en goed. Ik vind de 50 euro inschrijfkosten wel wat hoog voor hetgeen geboden wordt. Mijn schoonmaker moet hier bijna vier uur voor werken.

Door uit Zaandam op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben blij dat ik zelf ook kan beslissen wie ik krijg, en ook kan overleggen met de hulp wanneer en hoelang ze komt . En ik vind het ook fijn dat ik nu steeds dezelfde hulp krijg.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij De Witte Werkster garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 238.917 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster