COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 8,99 per maand

Witte werkster voor € 12,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u een korting van € 16,50 bij inschrijving.

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Apeldoorn op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op mijn aanvragen wordt steeds snel gereageerd met mogelijke kandidaten die voldoen aan mijn wensen.

Door uit Enschede op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Waar voor je geld

Door uit Haaksbergen op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer tevreden

Door uit Uitgeest op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er was snel een goede witte werkster gevonden. Ook op het administratieve vlak steekt men de helpende hand toe met tips en praktische overeenkomsten. Ik was aangenaam verrast door de goed geregelde afhandeling.

Door uit Breda op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Beste medewerkstersvan de witte werkster Ik heb. Ja jullie instantie een huishoudelijke hulp gekregen. De eerste periode ging het best goed.We hadden afgesproken op de woensdagochtend voor 2 en een half uur. Toen kon het dan niet bij haar en dan weer wel.4 weken geleden kwam ze niet opdagen ik moest haar een appje sturen waar ze bleef.Ze zei dat haar zoontje ziek was.Ik zei toen dat ze dan toch kon afbellen.Ik heb toen mijn werk zelf gedaan. De week daarop vroeg ze als ze nog moest komen,en ik zei dat het voor die woensdag niet nodig was.Ik denk dat ze niet meer komt.En nu wil ik weten hoe nu verder.Ik hoop dat ik snel ik iets van u hoort. Met vriendelijke groeten. Linda Reijpert-Buldeo-Rai

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Wij vragen onze hulpen een minimale beschikbaarheid van een jaar. Indien de hulp er onverhoopt mee stopt zoeken wij graag een nieuwe kandidaat binnen uw garantie. Uiteraard vinden wij het ook erg vervelend als de hulp niet meer komt. Echter kunt u via uw account het contract met de hulp stoppen om het snel te regelen. Wij gaan dan voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. Hiervoor krijgt u de garantie.

Door uit Deventer op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prima

Door uit Oosterhout op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Geeft zekerheid, contractueel geregeld.

Door uit Zaandijk op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

spreekt voor zich

Door uit Wijchen op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Zoektocht werkster snel facturen laat

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

De snelheid van de factuur kan te maken hebben met de betalingsperiode. U kunt hierover contact met ons opnemen of uw hulp hierover aanspreken.

Door uit Brummen op 17-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede ervaring

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij De Witte Werkster garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 234.204 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster