Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld eenmalig € 50

Voor € 13,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u een korting van € 16,50 bij inschrijving.

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Eibergen op 15-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik vind het jammer dat de vacature uit het bestand wordt gehaald zodra er iemand reageert. Als diegene haar afspraken niet na komt of er is geen match qua tijden of persoonlijkheid ben je zo weer paar weken verder. Ik zou het fijner vinden met meerdere mensen kennis te maken voor een goede match

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Wij stellen inderdaad 1 hulp tegelijkertijd voor, zodat ook de hulpen weten waar ze aan toe zijn. Uiteraard gaan we gelijk weer voor u opzoek, indien de voorgestelde hulp niet bij u start.

Door uit Zaandam op 14-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb een aanvraag gedaan voor een schoonmaakster en binnen 2 dagen was er een match, je neemt contact op en dan kijk je of het na een gesprek ook een goede match is. Ik heb zelf 2 keer bedankt en de derde keer was het een goede match. Ze is nu 6 maanden bij ons in huis en ik ben erg tevreden. De uren worden per mail doorgeven en dan maak je ook pas het geld over.

Door uit Nijmegen op 10-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na diverse mis-matches lijken we nu een goede werkster te hebben gevonden. Blij om een witte werkster te hebben.

Door uit Haaksbergen op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op een nette en keurig verzorgde wijze vlot een hulp in de huishouding gekregen

Door uit Enschede op 16-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Begint 4 oktober, dus nog een ervaring, in het kennismaking- gesprek maakte ze een goede indruk.

Door uit Enschede op 16-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er ging 2x iets met de aangeboden hulp mis, waar de organisatie van de wittewerkster niets aan kon doen, maar ik wilde hier graag met iemand van de organisatie over praten en daar kreeg ik geen enkele kans voor, zelfs niet na uitdrukkelijk verzoek. Heel Jammer, want je doet dit voor het eerst en je wilt er op zn minst iets van leren.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Echter zijn wij via e-mail en telefonisch te benaderen indien u vragen hebt. De gegevens en contactformulier kunt u gewoon op de website vinden.

Door uit Oosterhout op 04-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Uw bedrijf zorgt snel voor een Nederlands sprekende werkster. De kwaliteit van de vorige poetsvrouw was stukken beter maar goed, dat heeft niets met uw dienstverlening te maken.

Door uit Hilversum op 30-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een paar dagen iemand gevonden, die al meerdere adressen in de buurt heeft en meteen aan de slag kon. Ik ben blij!

Door uit Steenbergen op 28-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

snelle service

Door uit Delden op 25-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Weinig ervaring. Eerste keer in contact

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij De Witte Werkster

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 231.453 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster