Gemiddelde Score 4.0

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 10-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er is inderdaa iemand gevonden als tijdelijke hulp. Waar ik meer moeite mee heb is dat deze jongedame , overigens een alleraardigst iemand die alles wil doen, met haar 19 jaar totaal onervaren is.

Door uit Assen op 09-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede match,duidelijke communicatie en informatie

Door uit Son en Breugel op 07-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.

Door uit Delden op 05-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Duurde 4 maanden voordat wij een kandidaat konden vinden die langs kwam voor een kennismaking of niet in de ziekte wet zat.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Capelle aan den IJssel op 04-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Een van de kandidaten Lusandra heeft nooit om mijn poging tot afspraak maken gereageerd. De derde zegde de afspraak af en reageerde daarna ook niet meer. En het feit dat jullie het door mij betaalde geld niet terug willen geven en het feit dat ik zelfs moet betalen om om mijn contract op te zeggen, echt te idioot voor worden. Hierdoor krijg ik het idee dat jullie alleen op geld uit zijn en mensen willen uitbuiten.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Leiden op 24-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima werkwijze, digitaal, geen gedoe

Door uit Goor op 13-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Geen geschikte werkster gevonden, maar wel betalen. We stellen geen bijzondere eisen, dus aan ons ligt het niet

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Jammer dat wij geen gepaste kandidaat aan u hebben kunnen voorstellen. Indien de hulp niet overeenkomt met uw wensen en eisen dan kunt u aanvullende eisen en wensen stellen zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Soms kan het helaas wat langer duren voor dat we een kandidaat voor u hebben. Gezien wij sterk afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving.

Door uit Wapenveld op 03-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen zeer korte tijd een geschikte hulp gevonden; we hopen dat ze lang en met plezier bij ons mag werken.

Door uit Delden op 21-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Tot op heden zeer slechte kandidaten. Komen niet opdagen en laten niets van zich horen. Kandidaten waarop niet kan worden gerekend.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Hilversum op 21-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Abonnement niet stop te zetten en kreeg ineens een verzonnen factuur van 400 euro. Nooit een schoonmaker gezien!

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Wij hebben het even nagekeken, u heeft van ons geen factuur ontvangen voor een bedrag van €400,00. Wij helpen u graag uw abonnement te beëindigen echter dient u hiervoor wel contact met ons op te nemen, dit kan via info@dewittewerkster.nl Wij helpen u graag verder.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!