COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 9,99 per maand

Witte werkster voor € 12,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u iedere maand €2,- korting.

Gemiddelde Score 4.1

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Ede op 20-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen werkster ontvangen, ik krijg leen facturen van deze site

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

U heeft een aanvraag ingediend via ons met de vraag naar een huishoudelijk hulp. Wij hebben een hulp aan u voorgesteld en de gegevens geleverd. Hiermee gaat uw jaarcontract in en is het niet meer mogelijk om kosteloos uw contract te ontbinden. WIj vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent.

Door uit Haaksbergen op 11-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Aardige en rustige jongen. Hij gaat volgende week donderdag bij ons aan de slag, voor 2 uur per week. Net een kennismakingsgesprek gehad.

Door uit Leersum op 11-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Uw “hulp” is dik in orde, maar helaas niet al uw kandidaten. Heb destijds daarover al mijn ervaring verteld. Wil nog wel ff kwijt dat beide kandidaten die afzegden, dat onder hele vreemde omstandigheden hebben gedan.

Door uit Cuijk op 04-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Bij een telefonisch contact word je zeer vriendelijk te woord gestaan ,en het word ook goed toegelicht als er problemen zijn .

Door uit Enschede op 28-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima communicatie met De Witte Werkster, snel een hulp beschikbaar. Er werd rekening gehouden met mijn wensen en onze hulp doet haar werk prima :)

Door uit Hilversum op 27-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima service. Makkelijk online en goede werkster gevonden

Door uit Haaksbergen op 13-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goed en prima

Door uit Enschede op 30-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb een hele goede hulp gekregen!

Door uit Wierden op 29-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zonder akkoord van beide kanten wordt er al een rekening gestuurd! Lijkt mij dat je eerst zoekt naar een passend persoon alvorens er geld wordt gevraagd. Denk na bij de inschrijving want na inschrijven moet je al betalen!!

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Zonder acceptatie van de voorwaarden zoeken wij geen hulp voor u. U heeft dan ook een betaalde aanvraag ingediend via onze website. Hiermee bent u een jaarcontract aangegaan. Wij zijn voor u opzoek gegaan naar een hulp. Het is dan ook niet mogelijk om kosteloos af te zien van de aanvraag na dat wij al gegevens hebben geleverd van een potentiële kandidaat. Wij vinden het erg vervelend dat er onduidelijkheden zijn over zowel ons abonnement als de factuur. U kunt meer informatie hierover vinden op onze site.

Door uit Emmen op 29-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Helaas heb ik in 1 maand tijd 7 berichten gekregen over de gevonden witte werkster, maar geen van allen heeft mijn e-mail voor kennismakingsgesprek beantwoord. H. Peek uit Emmen

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u onze dienst als slecht heeft ervaren. Uiteraard doen wij ons best een goede kandidaat aan u voor te stellen die ook daadwerkelijk bij uw wensen past. Wij zien graag uw afwijzing tegemoet om een nieuwe kandidaat voor te stellen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij De Witte Werkster garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 246.586 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster