COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 5,99 per maand

Witte werkster voor € 12,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u een korting van € 16,50 bij inschrijving.

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 08-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed gewerkt en oprijd aanwezig

Door uit S-Gravenhage op 18-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij zijn zeer tevreden over Norkis die bij ons gewerkt heeft.

Door uit Hobrede op 14-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Eenvoudig, vlot, efficiënt

Door uit Boxmeer op 12-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Denkt mee en zoekt goede werkster.

Door uit Hengelo (Gld) op 12-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en netjes

Door uit Wormer op 06-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na mijn aanmelding was er een snelle match gevonden. Het eerste contact lukte niet met de huishoudelijke hulp. Nadat ik dit had aangegeven werd er een tweede match tot stand gebracht. Alles binnen 1 week. Deze mannelijke huishoudelijke hulp werkt inmiddels iedere week naar volle tevredenheid.

Door uit Meerstad op 03-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Nadat de kandidaat niet voldeed wou ik afzien van het contract en de bemiddelingskosten terug. Op de site het contract afgewezen. Toch staat onder het contract nu dat deze is afgesloten. Krijg mijn geld niet terug en er word geen poging gedaan om een nieuwe kandidaat te zoeken.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Nadat wij een match hebben gemaakt met een potentiële kandidaat gaat uw garantie in. Indien het niet lukt met een hulp dan zoeken wij binnen uw garantie een nieuwe kandidaat voor u. Dat is de garantie die we bieden. Indien u zelf afziet van de opdracht is geen restitutie meer mogelijk.

Door uit Utrecht op 02-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Je krijgt heel weinig info over de werkster op voorhand, lastig om op basis daarvan een selectie te maken. dus ga je sowieso maar bellen en pas poging 6 is t gelukt. 4 vd voorgestelde werksters waren telefonisch niet bereikbaar of lieten niks meer horen, en 1 wilde buiten de witte werkster om betaald worden. Uiteindelijk wel een hele goede gevonden, dus t kan wel!

Door uit Enschede op 02-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie

Door uit Hoofddorp op 23-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijn dat er gekeken wordt naar de eigen behoefte. Nieuwe werkster kan worden aangevraagd. Redelijk snelle reacties.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij De Witte Werkster garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 235.197 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster