COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 5,99 per maand

Witte werkster voor € 12,50 p/u

Lid van Livio+? Dan ontvangt u een korting van € 16,50 bij inschrijving.

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Exterkate-Borghuis

Mevrouw Goppel

Meneer Kroos

Mevrouw Van der Weide

Mevrouw Berkhout
Laad meer ervaringen

Door uit Almere op 20-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service en een fijne werkster gevonden

Door uit Bennekom op 14-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij zijn tevreden dat we snel iemand kregen om ons te helpen bij huishoudelijke taken

Door uit Enschede op 09-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Vijf werkster heeft de Witte Werkster een werkster voorgedragen en vijf keer was dit een grote teleurstelling! 1 persoon is tweemaal komen werken en heeft daarna niets meer van zich laten horen. De rest is of onbereikbaar of kwam niet opdagen op de kennismakingsafspraak. Wat een drama!

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Heemskerk op 30-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Tot nu toe is mijn ervaring dat de kandidaten van redelijk ver komen. Daardoor krijg ik weinig response van diegene die u aandraagt. Er staat er nu een in de wacht . Ze wil,wel,langskomen, maar is ziek. Ik wacht nog even af.

Door uit Haarlem op 01-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Twee keer op laatste moment afgezegd, door werkster. Twee keer aanbod met weinig ervaring, terwijl ik om ervaring vraag. Weinig keuze hierdoor. Nog steeds geen echt zelfstandig iemand aan de slag.

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Jammer dat het zo is verlopen. Echter de hulpen die wij hebben voorgesteld hadden wel ervaring in de schoonmaakbranche. Wellicht niet het aantal jaar ervaring wat u wenste? Echter is dit niet aangeduid in uw aanvraag. Wij kunnen hier dan ook geen rekening mee houden. Het is van belang zo duidelijk en volledig mogelijk uw wensen aan te geven.

Door uit Zoetermeer op 23-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een dag een goede werkster gevonden!

Door uit Enschede op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De huidige witte werkster bevalt mijn moeder niet. Namens mijn moeder heb ik haar afgelopen donderdag 28 november benaderd en haar mee gedeeld dat mijn moeder het idee heeft dat ze 'rommelt' in huis en dat de plotselinge verschuiving van de maandagmiddag naar de dinsdagochtend haar niet uitkomt. De afgelopen keer had zij mijn moeder gebeld, maandag's vlak voor aanvang van haar afspraak bij mijn moeder, dat ze niet kon komen. Bij een ander adres kon ze de hele dag. werken. Mijn moeder had haar bed al afgehaald. De werkster is op vraag van mijn moeder later in de middag gekomen om het bed op te maken. De volgende ochtend heeft ze de andere taken bij mijn moeder gedaan. Mijn moeder zag dat ze in de broodtrommel keek, iets waar ze niets had te zoeken. Dit en het feit dat mijn moeder haar erg lang boven vond blijven toen ze nog iets in de wasmand moest doen, maakte dat mijn moeder haar niet meer vertrouwde. Ze is erg van slag en zag erg op tegen de komst van de werkster. De werkrelatie beëindigen was de enigste optie. Met vriendelijke groet, Desiree Bolink Dochter

Reactie op deze feedback door het team van dewittewerkster.nl:

Wij vinden het uiteraard erg vervelend dat de hulp niet naar tevredenheid was. Via uw account kan het contract worden stopgezet, en kunnen wij voor u verder zoeken. Echter is de feedback knop niet bedoelt om klachten te melden over de hulp. U kunt ons hierover het beste mailen.

Door uit Enschede op 22-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Kwam spontaan over tijdens ons gesprek.

Door uit Enschede op 17-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Enkel ervaring met eerste gesprek was positief

Door uit Zoetermeer op 14-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na het indienen van mij aanvraag was er binnen 2 dagen al contact met een kandidaat, flitsend. Inmiddels de arbeidsovereenkomst afgesloten.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij De Witte Werkster garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 235.198 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster